Raf-Pol

Nowy poziom dezynfekcji – Moon Beam 3 od Diversey

26-04-2021

Przełomowe rozwiązanie dla ukierunkowanej dezynfekcji – to przenośne, wydajne rozwiązanie. MoonBeam3 jest przeznaczony do szybkiej dezynfekcji często dotykanych powierzchni oraz wyposażenia w biurach, salach lekcyjnych, poczekalniach, salach pacjentów, salach operacyjnych i łazienkach. Może być również stosowany do dezynfekcji urządzeń diagnostycznych, ich osprzętu a także klawiatur, monitorów i mobilnych aparatur,

Trzy indywidualnie regulowane, ruchome ramiona, które mogą być ustawione pod niemal dowolnym kątem, kierują światło UV-C na konkretne miejsce czy sprzęt w celu wykonania właściwej dezynfekcji oraz zmniejszenia ilości zużywanej energii. Użytkownicy mogą ustawić głowice tak, by zoptymalizować dozowanie UV-C. Moon Beam3 to elastyczne urządzenie, które może być łatwo ustawiane w dowolnym miejscu w pomieszczeniu, zapewniając tym samym szybkie i skuteczne cykle dezynfekcji.

Ekonomiczna dezynfekcja – MoonBeam3 jest rozwiązaniem niedrogim w samym posiadaniu i obsłudze. Jest szybki i łatwy w użyciu, a cykle jego pracy trwają zaledwie 3 minuty. Jego wyjątkowa konstrukcja pozwala na zastosowanie urządzenia wszędzie tam, gdzie istnieje taka potrzeba, a ukierunkowane, wydajne dozowanie promienii UV-C zwiększa prędkość jego działania. Umożliwia to również zmniejszenie kosztów pracy i eksploatacji. MoonBeam3 zapewnia dodatkowe bezpieczeństwo dla pacjentów i personelu. Jest prosty w obsłudze, a okresowa konserwacja ogranicza się przede wszystkim do wymiany żarówek bez konieczności użycia narzędzi.

Zalety urządzenia gwarantujące bezpieczeństwo pacjentów

Moon Beam 3 w Clean Way:

 

ulotka informacyjna MoonBeam 3

Źródło informacji

usługi porządkowe

Usługi utrzymania czystości

Coraz więcej firm, chcących skupić się tylko na swojej działalności, a nie na jej administracji, chcących zaoszczędzić pieniądze i czas związany z zatrudnieniem pracowników sprzątających przekazuje utrzymanie czystości swojego minia firmie zajmującej się profesjonalnym utrzymaniem czystości.

CZYTAJ DALEJ

Jaki podajnik do serwetek wybrać?

    Majowe rozmrażanie gospodarki i częściowe otwarcie lokali gastronomicznych wiąże się z dużym wyzwaniem dla właścicieli oraz pracowników restauracji czy barów. W tym okresie wymagania sanitarne wciąż będą obowiązywać, m.in. ograniczona ilość osób, obowiązek dezynfekcji oraz zachowania odstępów. Jest jednak więcej kwestii, o których warto pamiętać. Jedząc poza domem, mamy kontakt ze środowiskiem, które […]

CZYTAJ DALEJ